Tuesday, 28 June 2011

jom main :p

Game ayat best...JOM CUBA!!!
Ayat2 Tarikh Lahir

1-Ambil ayat dari bulan korang lahir:

January--------aku sepak
February-------aku lompat atas
March-----------aku karate
April-------------aku cium
May--------- ----aku terajang
June-------------aku peluk
July--------------aku buat sardin dengan
August-----------aku makan dengan
September------aku menari dengan
October----------aku menyanyi dengan
November-------aku jelir lidah kat
December-------aku lari keliling




2-Ambil ayat dari hari tarikh lahir korang:

1------- burung hantu
2------- makluk asing
3--------public phone
4------- basikal aku
5------- lelaki salji
6------- gangster kampung
7--------handphone aku
8--------tudung saji
9--------kawan baik nenek aku
10-------kawan lembu aku
11-------cikgu lama aku
12-------kerbau ayah kawan aku
13-------ahli bomba
14-------lembu mak aku
15-------kambing ayah aku
16-------kapak mak aku
17-------lesung batu
18-------pedang aku
19------ lelaki lembut
20-------tikus adik aku
21------ ninja
22-------Chuck Norris
23-------mee kari adik aku
24-------kambing aku
25-------pemain bola sepak
26-------buaya
27-------ayam serama
28-------ipod aku
29-------kucing engkau
30-------kutu rayau
31-------hantu jepun




3-Ambil ayat dari hujung tahun korang di lahirkan:
(p/s:untuk tahun ambik no akhir ajer)

1--------- di dalam kereta aku
2 ---------di atas katil engkau
3 ---------di dalam jamban
4 ---------di bawah katil
5 ---------di atas motosikal
6 ---------di bawah jambatan
7 ---------di atas bumbung rumah
8----------masa makan atas meja
9 -------- semasa jalan2 cari kucing adik aku
0 -------- di dalam bilik tokwan

4-Ambil ayat dari color yang korang suka:

putih---------sebab aku suka macam tu
hitam--------sebab aku memang degil
Pink----------sebab aku memang terer
merah-------sebab ade suara yang bagitau aku
biru----------sebab aku seksi dan aku boleh buat
hijau---------sebab aku betul2 serius nak lakukan
Purple-------sebab ada orang suruh
kelabu-------sebab aku tak boleh control diri aku
kuning-------sebab ade orang ofer aku rm 10
Orange------sebab aku pikir aku bijak
cokelat------sebab aku memang boleh buat
lain2---------sebab diri aku seorang ninja!

Contoh ayat lahir pd 8/4/1977(p/s:untuk tahun ambik no akhir ajer)

sebab aku betul2 serius nak lakukan...aku cium hantu jepon di atas bumbung rumah
ada ker...(mesti hantu jepon tu kiut..huhu..)

hek3...selamat mencuba....

sumber: FB

13 comments:

  1. hhihi...
    "aku menyanyi dengan lelaki salji di atas motosikal, sebab aku memang terer.."
    wah gitu..=) nice

    ReplyDelete
  2. haha aku karate ahntu jepun dlm kereta aku sbb ada suara yg bagitau aku .. hoh! suara ape tu ?/ hahaha:D

    ReplyDelete
  3. hehe..best kan game nie..ilg tension ckit:)

    ReplyDelete
  4. aku lari keliling tudung saji semasa jln2 cari kucing adik aku sbb aku memang terer...
    huahaha..!

    ReplyDelete
  5. mmg lawakgle..i try men game nie tym keje,mmg ilg tension la...

    ReplyDelete
  6. aku lari keliling ninja didalam kereta aku sebab aku memang terer..

    haha..sejak bile dlm kereta ada ninja...^^,

    ReplyDelete
  7. hahahhah. dah try maen ni. lawakk kot.

    ReplyDelete
  8. aku lompat atas tikus adik aku di atas bumbung rumah sebab aku memang terer..hhee..menarek n kelakar!hihi

    ReplyDelete
  9. aku menyanyi dengan kapak mak aku di dalam bilik tokwan sebab ade suara yang bagitau aku.

    err.cam scaryla plak. haha

    ReplyDelete
  10. hehe...tq to all yg dah try this game..hehe

    ReplyDelete
  11. aiyark....

    "aku peluk kambing aku atas bumbung rumah sebab aku mmg terer"

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...